Crazy Days 2024: Productlanceringen, grootse Bitterballen actie, bijzondere aandacht voor de ‘Air Fryer’ en optreden Gene Thomas.

Maandag 30 september & Dinsdag 1 oktober 2024 is het alweer zover: hét friet- & convenience food event van het najaar vind alweer plaats te Affligem.

Tot groot genoegen van de klanten (fast food restaurants, frituren, bistro, broodjes- en pittabars) en de meer dan 60 leveranciers blijft deze hoogmis vanaf heden plaatsvinden in de eerste dagen van de herfst.

In complex Bellekouter te Affligem, waar overdag elke bezoeker verwent wordt met Crazy Coins, waardebonnen en free goods schuift elke genodigde, 's avonds aan bij het alom geprezen buffet. Zowel Maandag & Dinsdag gastoptreden van Gene Thomas: gouden zaken doen en ambiance gaan hand in hand
Naast de klanten van Bosteels, Buysse, Lenaers, Meeuwissen & Noyez zijn ook klanten van andere groothandels van harte welkom: gouden zaken & op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen moet volgens de organisatoren voor iedere professional toegankelijk zijn.

Vooraf inschrijven is zeker de moeite én kosteloos voor professionals: www.crazy-days.be

Crazy Days 2024